name -    PosterMyWall - 2021-10-20T080400.032

Вже 17 років поспіль 20 жовтня для всіх українців є Днем боротьби із захворюванням на рак молочної залози. А також Днем нових знань про це захворювання, методи його діагностики та подолання. Днем колосальної підтримки хворих жінок. Днем щирої радості за врятовані життя жінок, які одужали.

Для Благодійного фонду «Квітна», який щодня турбується про здоров’я українок, 20 жовтня — це ще й День великої подяки всім благодійникам, партнерам і небайдужим людям за допомогу в реалізації місії Фонду. Адже за кожним врятованим життям стоїть важка робота, потужна співпраця і велике бажання вберегти українок від раку грудей.

Завдяки підтримці Київської міської державної адміністрації у столиці України з’явилась соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе», ініційована Благодійним фондом «Квітна». Її мета — популяризувати профілактику та ранню діагностику патологій молочної залози.

Напередодні Всесвітнього та Всеукраїнського днів боротьби з раком молочної залози соціальний проект «Обіцяй собі берегти себе» з’явився також і в Закарпатській області. Розміщення соціальної реклами в медичних закладах області стало можливим за сприяння Закарпатського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Аби привернути вашу увагу до проблеми раку грудей, на найбільшому фасаді ТРЦ «Гулівер» транслюється соціальна кампанія «День М» у рожевому кольорі. Це вже вдруге ТРЦ долучився до місії БФ «Квітна» під час «рожевого жовтня».

Рожевим запалає сьогодні і столичний Пішохідний міст через Дніпро. Що стало можливим завдяки зверненню фонду «Квітна» до Київської міської державної адміністрації.

З метою навчити жінок правильно турбуватися про здоров’я своїх грудей, БФ «Квітна» запустив розіграш трьох безкоштовних мамологічних обстежень. Переможниці конкурсу пройдуть обстеження у новітньому медичному закладі – Спеціалізований мамологічний центр.

Цього року бренд Zhilyova Lingerie відрахує 20% від продажів білизни серії Ocean на проведення просвітницької діяльності Фонду. Акція триватиме з 12 до 31 жовтня 2021 року. Це вже не вперше всесвітньо відомий український бренд підтримує БФ «Квітна» у соціальній місії.

Намагаючись допомогти одужати хворим на рак грудей жінкам, бренд білизни brabrabra запустив благодійну кампанію #ВІДЧУЙСВОЇГРУДИ. Де з 16 до 31 жовтня 2021 року з кожної покупки в brabrabra буде перераховано 50 грн до БФ «Квітна» на лікування підопічних Фонду.

Також до цієї місії долучився і відомий бренд Sleeper, який створює елегантний одяг для дому. Він перерахує кошти з продажу рожевих речей на підтримку онкохворих жінок і організовує обстеження грудей для всіх бажаючих жінок-співробітниць.

А французький бренд білизни Etam спрямував соціальну кампанію на збір коштів для придбання обладнання у Науково-дослідну лабораторію Національного інституту раку. З цією метою у всіх магазинах мережі проходить благодійна акція «Ми піклуємося».

Легендарний бренд по догляду за віями, бровами та волоссям RevitaLash уже вдруге долучається до «рожевого жовтня» в Україні. Цього року бренд спільно з БФ «Квітна» організовує благодійний захід, який відбудеться під кінець жовтня.

Ще один захід із соціальною метою пройшов 19 жовтня у м. Дніпро. Торговий комплекс Delmar Mall провів освітню лекцію щодо профілактики та своєчасної діагностики захворювань на рак молочної залози, порадував гостей цікавою програмою, захопливими історіями жінок, які подолали онкологічні хвороби та аукціоном.

Під кінець жовтня також пройде благодійний вечір, ініційований компанією Adamantika. Всі виручені на ньому кошти будуть спрямовані на статутну діяльність БФ «Квітна».

Благодійну естафету переймають також ІТ-компанії. Наприклад, фірма Allvue з нагоди Всесвітнього місяця боротьби з раком молочної залози планує передати фонду «Квітна» благодійний внесок на проведення соціальних кампаній.

Нагадаємо, що щодня 39 українок чують діагноз рак молочної залози. Незважаючи на те, що рання діагностика рятує життя у 96% випадків, в Україні кожного дня 18 жінок помирають від цього захворювання. Тож, давайте об’єднаємо всі зусилля, аби рак грудей став виліковною хворобою, а не вироком для українок.

Добавить комментарий