IMG_4887

У столиці України з’явилась соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе», ініційована Благодійним фондом «Квітна». Її мета – популяризувати профілактику та ранню діагностику патологій молочної залози.

Завдяки соціальній активності, небайдужості та підтримці Київської міської державної адміністрації у столиці встановлено 15 білбордів та 15 сітілайтів із зображеннями українських селебрітіс –  телеведучої Марічки Падалко, співачок Олі Полякової та Джамали. Вони закликають усіх жінок сходити до мамолога, щоб зберегти власне життя.

IMG_4872 IMG_4877

Напередодні жовтня – Міжнародного місяця боротьби з раком молочної залози – цей заклик звучить дуже актуально. Адже за даними Національного канцер-реєстру, щороку про страшний діагноз дізнаються близько 15 тисяч українок. Майже половина з них помирає. Своєчасна діагностика може врятувати життя у 95% випадків.

IMG_4891 IMG_4884

«В усьому світі рання діагностика дозволяє рятувати життя жінки у 95%, – наголошує засновник  БФ «Квітна» Уріель Штерн. – Для цього й потрібна  соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе». Дякуємо за небайдужість та розуміння актуальності цієї кричущої проблеми Київській міській державній адміністрації та її очільнику Віталію Кличку. Тисячі жінок у Києві побачать заклик Марічки Падалко, Олі Полякової та Джамали сходити до мамолога та зберегти себе. Віримо, що  завдяки своєчасній діагностиці наші жінки завжди будуть квітучими, здоровими та щасливими українками».

IMG_4888

Добавить комментарий