укр

Ми дякуємо всім, хто у завершальний осінній місяць 2021 року долучився до ініціатив Фонду, став благодійником і допоміг БФ «Квітна» рятувати українських жінок!

З 19 листопада 2021 року благодійний набір б`юті-бестселлерів від бренду ikoo та компанії «Адамантика» став нарешті доступний до придбання. Ексклюзивний бокс, вартість наповнення якого становить 8310 грн зараз придбати можна всього за 2999 грн. Вартість від продажів усіх Charity box буде спрямовано до Благодійного фонду «Квітна». Окрім косметики люкс якості брендів зі світовим ім’ям, яка допоможе вам турбуватися про своє волосся та шкіру, у боксах кожен покупець знайде знижку на обстеження в Спеціалізованому мамологічному центрі, а також листівку із правилами самообстеження від БФ «Квітна».

Увесь листопад продовжувалася благодійна акція від французького бренду «Etam» під назвою «Ми піклуємося». У всіх магазинах мережі при покупці улюбленої білизни чи одягу для дому кожна жінка могла стати благодійником та долучитися до збору коштів на придбання обладнання в Національний інститут раку.

19 жовтня підопічна Фонду Людмила Козлова успішно пройшла черговий етап лікування від раку молочної залози – оперативне втручання. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося зібрати необхідну суму та повністю оплатити операцію у розмірі 95 848,84 грн. Лікування Людмили продемонструвало чудовий результат. Це дозволило скоротити попередній план терапії та відмовитися від опромінення. З цієї причини після консультацій підопічної з медиками у листопаді БФ “Квітна” закрив збір коштів на проведення променевої терапії. Бажаємо Людмилі міцного здоров’я та швидкої реабілітації!

31 жовтня 2021 року офіційно завершився етап онлайн-голосування в рамках конкурсу краси унікального формату «Квітуча українка». Увесь листопад проходив етап голосування членів журі та підрахунку усіх голосів. І вже у перший день зими імена переможниць конкурсу «Квітуча українка» нарешті стануть відомими! Слідкуйте за інформацією на сайті Фонду та соціальних мережах конкурсу.

Як завжди, корисні та цікаві матеріали з’являються на сайті благодійного фонду «Квітна» та у наших соціальних мережах. Підписуйтеся, аби знати як завжди залишатися здоровою, красивою і повною енергії.

Facebook

Instagram

У листопаді на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 241 065,52

грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 68 898,34 грн.

                                                           Будьте з нами!

                                                 Ми за здорове майбутнє!

Добавить комментарий