Page23

Благодійний фонд «Квітна» посів високе друге місце у національному конкурсі «Благодійна Україна — 2021» у секторі «Благодійність в охороні здоров’я».

«Сьогодні ми дякуємо за Ваші доброчинні справи, які реалізовувалися минулого року. Ми щиро дякуємо Вам за працю, доброту та щирість.  Нехай бажання творити добро ніколи не полишає Ваші серця. Допомагаємо – перемагаємо!», — зазначили організатори конкурсу.

У зв’язку з початком повномасштабної війни росії проти України, з активними бойовими діями у деяких регіонах України, тимчасовою окупацією міст та сіл нашої країни оголошення переможців конкурсу було перенесено в онлайн режим. Оголошення переможців можна подивитися нижче.

Оргкомітетом конкурсу було прийнято рішення відмінити проведення у цьому році усіх регіональних конкурсів. Усі заявки, подані на конкурс, були ретельно опрацьовані Національною експертною радою та зведені до універсальних номінацій. Кількість номінацій була скорочена, сьогодні ми оголошуємо переможців у 18-ти зведених номінаціях.

Page23

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс з відзначення найкращих благодійників і найбільш ефективних благодійних ініціатив в Україні. Заснований 2012 року Асоціацією благодійників України.

Метою конкурсу є підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Добавить комментарий