укр

Травень 2022 року — третій місяць супротиву України російському загарбнику. Уже більше 100 днів кожен українець на своєму фронті бореться за життя, свободу, незалежність, свою родину та Україну. Благодійний фонд «Квітна» не переривав своєї роботи ні на день і досі продовжує працювати на благо України, українців і українок.

Благодійний фонд «Квітна» інформує про створену можливість для українських медиків отримати професійну консультацію з лікарями Сполучених Штатів Америки. Сьогодні кожен український медик, який стоїть на захисті здоров’я та порятунку життя українських військових та цивільних громадян, може отримати безкоштовну консультацію у представника Northwell Health, що є найбільшим постачальником медичних послуг штату Нью-Йорк. Для цього необхідно надіслати назву медичної установи, в якій Ви працюєте, на пошту fond@kvitna.org і ми надішлемо Вам посилання для комунікації з американськими лікарями.

У травні на сайті БФ «Квітна» з’явився надзвичайно важливий і корисний матеріал для жінок – інтерв’ю з лікарем-гінекологом Юрієм Марченко. Тут кожна жінка може знайти життєво важливу інформацію, як діяти в абсолютно різних і страшних ситуаціях війни і постаратися зберегти своє жіноче здоров’я і життя.

Цього місяця ми почали розповідати історії «з поля» волонтерського фронту у Києві. Саме там з 24 лютого ми допомагаємо тим, кому більше немає звідки чекати на допомогу – забезпечуємо пенсіонерів, інвалідів і людей похилого віку медикаментами та продуктами. Першою стала історія волонтера Максима.

З початку травня для користувачів monobank доступне оновлення для простої та комфортної благодійності. Тепер Ви можете налаштувати автоматичне відрахування невеликих сум на благодійність у фонд «Квітна».

Кошти, перераховані на рахунок благодійного фонду «Квітна», будуть спрямовані на:

  • Придбання ліків людям похилого віку та інвалідам, які знаходяться в Київській області;
  • Придбання медикаментів та інструментарію в Національний інститут раку;
  • Лікування жінок з раком молочної залози.

У травні від фізичних осіб на рахунок Фонду надійшло 130969,19 грн.

У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося реалізувати:

  • Придбання медичних засобів та ліків людям похилого віку та інвалідам, які знаходяться в Київській області – 79 464,45 грн;
  • Придбання товарів повсякденного користування людям похилого віку та інвалідам, які знаходяться в Київській області – 15 754,15  грн;
  • Створення та просування інформаційних матеріалів із профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози — 41 435,14 грн.

Дорогі українці, бережіть себе та будьмо сильними!

Разом ми переможемо!

Все буде Україна!

Добавить комментарий