укр

Квітень – особливий місяць для Благодійного фонду «Квітна», адже саме 4.04.2016 року фонд був заснований. За ці роки ми зробили великі кроки на шляху до вчасної діагностики та профілактики раку молочної залози в Україні, допомогли десяткам жінок одужати та сотням – пройти скринінг безкоштовно. Крім того, всі ми зіштовхнулися з викликами, до яких неможливо бути готовим – світова пандемія та повномасштабна війна. Фонд достойно реагував на ці виклики, підлаштовуючи свою роботу залежно від потреб українців у той чи інший період.

Сьогодні головний вектор роботи фонду — Пересувна Медична Платформа в Україні.

Пересувна медична платформа — це пересувний “медичний центр”, обладнаний якісними УЗД-апаратами і забезпечений професійним лікарським штатом в особі двох спеціалістів з ультразвукової діагностики та гінекології, а також медичної сестри.

Платформа курсуватиме територією всієї України, беручи початок з регіонів, де наразі проживає найбільша кількість вимушених переселенців, а також звільнені від окупантів населені пункти, де практично повністю знищена медична інфраструктура. Всі медичні послуги платформа надаватиме абсолютно безкоштовно.

Фонд докладає усіх зусиль, щоб уже у травні 2023 року платформа поїхала Україною і почала приймати пацієнтів.

19 квітня 2023 року Благодійному фонду «Квітна» вкотре вдалося забезпечити хвору на рак молочної залози Тетяну Омельченко ліками. Життєво необхідні препарати допоможуть мамі українських захисників долати онкологічне захворювання упродовж місяця. Цього разу вартість медикаментів становила 14 956 грн.

Також на нашому сайті продовжуть виходити освітні матеріали, зокрема за квітень можна детальніше вивчити такі теми:

  1. Здоров’я молочних залоз: найпоширеніші запитання
  2. Рак молочної залози: поширені страхи

Ми дякуємо кожному, хто в такі складні часи не забуває про благодійність і допомагає іншим. У квітні 2023 року на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 39 861,23 грн. Завдяки і цим коштам нам вдалося:

  • Оплата лікування та придбання медикаментів – 24 741,31 грн;
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 70 207,01 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя!

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий