2

У серпні активну роботу продовжила Пересувна медична платформа. Наразі безкоштовні мамологічні та гінекологічні обстеження пройшли близько тисячі жінок. Про деталі останнього літнього місяця 2023 року в роботі БФ «Квітна» розповідаємо далі.

Благодійний фонд «Квітна» придбав другий УЗД-апарат та кольпоскоп для роботи Пересувної медичної платформи. Це стало можливим завдяки отриманому гранту від Міжнародної спілки боротьби з онкологічними захворюваннями. Відтепер відвідувачки Платформи зможуть швидше та ефективніше проходити базовий чек-ап жіночого здоров’я, а також отримати додаткове дослідження — кольпоскопію (строго за показаннями). Завдяки придбаному обладнанню Пересувна медична платформа зможе надавати безкоштовні обстеження ще більшій кількості жінок. Наразі кожна відвідувачка може пройти первинний мамологічний та гінекологічний огляди, ультразвукову діагностику молочних залоз і органів малого тазу.

Пересувна медична платформа, ініційована та створена Благодійним фондом «Квітна», продовжує свою роботу, курсуючи територією України та приймаючи жінок для безкоштовних обстежень. Ми постійно спілкуємося з медиками, які працюють у Платформі, аби розуміти, наскільки актуальними та затребуваними є подібні обстеження, які додаткові скринінги та тестування необхідні тощо. А також ми завжди прагнемо отримати зворотній звʼязок від самих відвідувачок Пересувної медичної платформи – про їхні враження, побажання, зауваження тощо. Адже саме для них Платформа і працює. З відгуками відвідувачок можна ознайомитися за посиланням: https://kvitna.org/9681-platforma-ce-argument-nareshti-projti-obstezhennya-vidviduvachki.html

Баришівська громада Київщини вручила Благодійному фонду “Квітна” Подяку за професійну майстерність, сприяння покращенню якості життя різних верств населення та плідну співпрацю в розбудові громади. Відзнака приурочена Дню Баришівської громади та 32-й річниці Незалежності України.

Благодійний фонд “Квітна” придбав медикаменти для лікування хворої на рак молочної залози Галини Ковальової у серпні. Вартість місячного курсу терапії становила 11892,33 грн. А вже 28 серпня 2023 року Галина Ковальова отримала медикаменти для лікування у вересні. Цього разу Благодійний фонд “Квітна” придбав препарати для хворої на рак грудей жінки на суму 11 085 грн.

Підопічна Благодійного фонду “Квітна” Наталія Морзовська пройшла планове КТ і отримала чудовий результат — слідів раку не виявлено. Це вже її друге КТ з настання ремісії. Обстеження та лікування, яке проходить жінка, здійснюються за фінансової підтримки фонду. Рак молочної залози у Наталії Морозовської діагностували минулого літа. Відтоді БФ “Квітна” розпочав збір коштів на її лікування. Завдяки донатам небайдужих людей, фонду вдалося оплатити операцію Наталії, яка відбулася взимку 2023 року, та покрити витрати на планові обстеження онкологічного захворювання і лікування гормонотерапією, яка триває зараз.

Партнер «Квітна» Sheba Medical Center підтвердив свою позицію як одного з найкращих медичних закладів у світі. Це вже третій рік поспіль, коли Newsweek співпрацює з шановною світовою дослідницькою компанією Statista Inc, щоб скласти рейтинг найкращих лікарень світу, і втретє Sheba Medical Center включено до цього престижного списку разом з іншими відомими медичними закладами, такими як Mayo Clinic, Cleveland Clinic , Massachusetts General Hospital та Toronto General.

Ми дякуємо кожному, хто в такі складні часи не забуває про благодійність і допомагає іншим. У серпні 2023 року на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 1 690 грн.

Завдяки і цим коштам нам вдалося:

Оплатити лікування та придбання медикаментів – 32 121,47 грн;

Ми за здоров’я і щасливе життя!

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий