photo_2023-11-22 12.08.27

Нещодавно Благодійний фонд «Квітна» підписав меморандум про співпрацю з МБФ «Єврейський Хесед «Бней Азріель».

На зустрічі були присутній директор Благодійного фонду «Квітна» Олександра Вєлкова та директор МБФ «Єврейський Хесед «Бней Азріель» Григорій Колодач. Вони обмінялися думками про основні напрями співпраці, які обидві організації можуть спільно здійснювати.

«Наша місія — об`єднати зусилля і потенціал соціуму у боротьбі за здоров`я жінки. Здорова українка – це здорове майбутнє нашої країни. Саме для цього БФ «Квітна» ініціює та реалізує проекти задля збереження жіночого здоров’я, профілактики різноманітних захворювань та прищеплення культури профілактики в Україні. І ми дуже цінуємо підтримку та допомогу наших однодумців, партнерів та друзів Фонду», — зазначила Олександра Вєлкова.

Серед підопічних київського хеседу більшість – це жінки, отже проблематика питання є актуальною для обох організацій. Підписання меморандуму про співробітництво між БФ «Квітна» та МБФ «Єврейський Хесед «Бней Азріель» — це перший крок до ефективної співпраці заради спільної мети. Надалі обидві організації працюватимуть над планом реалізації окремих напрямів співпраці, які сприятимуть покращенню жіночого здоров’я підопічних – мешканок Києва, Київської області, Житомира та Житомирської області.

Добавить комментарий