4-mamohrafiya

У жовтні вдови учасників АТО будуть проходити безкоштовні огляди у мамолога. Цей проект «БФ «Квітна» ініційовала до Дня боротьби з раком молочної залози в Україні. Огляди проходитимуть у одній з найсучасніших київських клінік та включатимуть консультацію лікаря-мамолога, і, в залежності від віку пацієнтки, УЗД або маморафію молочних залоз.

Перші огляди для дружин загиблих учасників АТО відбудуться вже 8 жовтня. Загалом таку можливість отримають 10 жінок.

«Ми започаткували цей проект минулого року і проводимо його вже вдруге»,  —говорить засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн, — «Адже рання діагностика у перспективі здатна знизити рівень смертності від раку щонайменше на 30%. Ми використовуємо кожну нагоду аби надати всім жінкам України можливість щороку вівдвідувати мамолога та упевнитись у своєму здоров’ї».

На прохання фонду відгукнулась відгукнулась одна із столичних клінік та  надала можливість проведення оглядів дружин загиблих учасників АТО.

Нагадаємо, минулоріч 10 дружин, загиблих учасників війни на сході також проходили обстеження у лікаря мамолога та здійснювали необхідну діагностику. Цього ж року, в рамках Дня боротьби з раком молочної залози БФ «Квітна» також проводить опитування серед жінок України й дарує 3 сертифікати на діагностику.

Добавить комментарий