ЗІРКИ

Одеська, Тернопільська області та місто Житомир долучилися до проекту «Обіцяй собі берегти себе».

Завдяки співпраці БФ «Квітна» з обласними державними адміністраціями та міськими муніципалітетами соціальна реклама вже сім місяців розміщується у столиці, а також у Херсонській, Харківській, Хмельницькій та Дніпропетровській областях.

У листопаді на заклик Благодійного Фонду «Квітна» відгукнулися ще дві області і один обласний центр. Тепер плакати з українськими зірками, які закликають кожну жінку «Сходи до мамолога — збережи життя» з’являться у 175 медичних установах Одеської, Тернопільської областей та у місті Житомир. Найбільше плакатів буде розміщено в Тернопільській області, де працюють 100 медичних установ.

Понад п’ять тисяч гривень Благодійний фонд «Квітна» витратив на виготовлення плакатів для Житомира, Тернопільської та Одеської областей. Однією з головних складових роботи фонду залишається інформаційно-просвітницька діяльність, яка закликає жінок України щорічно звертатися до мамолога у профілактичних цілях, щоб запобігти одному з найстрашніших онкологічних захворювань — раку молочної залози. Висока смертність від цього захворювання в нашій країні обумовлена недостатньою поінформованістю жінок про способи профілактики і ранньої діагностики хвороби. Якщо Ви прагнете допомогти жінкам дізнатись більше про те, як уникнути хвороби, і підтримати зірковий проект «Обіцяй собі берегти себе», Ви можете перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду тут.

Нагадаємо, раніше БФ Квітна звернувся до очільників ОДА та Кабінету міністрів України у рамках проекту «Обіцяй собі берегти себе». Мета проекту  — сформувати культуру профілактики раку молочної залози. Адже, як свідчать дослідження у  галузі онкології, знизити рівень смертності від раку молочної залози можливо на 30% лише завдяки ранній діагностиці. Станом на сьогодні в Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ.

Проект стартував ще у травні 2017 року. За цей час у проекті взяли участь: Джамала – співачка, переможниця Євробачення-2016; Марічка Падалко — ведуча телеканалу 1+1; Василіса Фролова — теле-радіоведуча; Анна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики; Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор; Марина Поплавська — актриса Дизель Шоу; Даша Малахова — телеведуча, ресторатор; Ґабріелла Массанга — телеведуча; Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Добавить комментарий