2017

Ми з’явилися на світ у квітні 2016 року. Про свої перші вісім місяців роботи ми відзвітували вам у січні 2017 року. А сьогодні звітуємо про проведену роботу в 2017 році.

Ми раді повідомити вам, що з дня створення БФ «Квітна» нами зібрано всього 4 450 908,00 грн.

З них 2 937 873,62 гривень зібрано за 12 місяців 2017 року.

Дякуємо Вам! Ви рятуєте не просто конкретних жінок від страшної хвороби… Ви допомагаєте українським жінкам дізнаватися про те, як не захворіти і вчасно звернутися до лікаря. Профілактика і рання діагностика — найкоротший шлях до здоров’я жінок.

За минулий 2017 рік ми змогли надати адресну медичну допомогу 23 підопічним фонду, що звернулися до нас у 2016-2017 роках, на суму 1 437 516,70 грн. На ці кошти було проведено життєво-важливі операції,  придбані лікарські препарати для хіміотерапії та інших лікарських процедур, зроблені необхідні аналізи, проведені медичні консультації та променеве опромінення.

Ваша грошова допомога допомогала людям боротися за життя!

Зокрема, у 2017 році на лікування підопічної БФ «Квітна» — матері-героїні Ірини Арсентьєвої було витрачено 90 924,79 грн.
Лікування підопічної БФ «Квітна» Юлії Маліченко оплачено в 2017 році в сумі 92 076,04 гривень.

Юлія Маличенко, сирота, мати-одиначка, продовжує проходити лікування разом з БФ «Квітна». Її випадок крикучий. Наразі їй призначено спеціальні хімічні препарати, після яких треба буде пройти курс променевої терапії. На лікування Юлії нам необхідно зібрати ще 125 092,00 гривень у новому році.

У 2017 році на оплату лікування підопічних Фонду витрачено — 825 974,10 грн.

У 2017 році ми допомогли в лікуванні одеситкам Вікторії Литвиненко і Наталії Максименко на суми 6 329,90 гривень і 5 690,86 гривень, відповідно. Було надано фінансову підтримки на лікування Марині Серік з Києва на суму 10 748,56 гривень та мешканці Кіровоградської області Анастасії Васильцовій на суму 25 824,11 гривень.

Сьогодні БФ «Квітна» продовжує надавати допомогу біженці з Донбасу Ірині Рубель, матері двох дітей. На її лікування витрачено вже 28 843,00 гривень. Необхідно зібрати ще 92 209,00 гривень. Фонд також продовжує підтримувати молоду маму Анну Димуру. На її лікування у 2017 році було перераховано 12 700,45 гривень.

З грудня 2017 року Фонд почав збирати кошти на оплату лікування двох нових підопічних «Квітни» — скрипальки Наталії Золотопер і матері 4-х місячної доньки Лариси Левицької. Необхідно зібрати в 2018 році 32 481,00 гривню на Наталю і 479 067,00 гривень на Ларису.

На жаль, щороку прохання про допомогу лише збільшуються. Без вас — наші таємні і явні благодійники — впоратися з хворобою нереально. Нам не обійтися без вашої участі і турботи і в 2018-му році. Навіть держава з її величезними бюджетами сьогодні не в змозі вилікувати всіх онкохворих жінок України. Наших сил, на жаль, вистачає тільки на підтримку особливих випадків, на підтримку тим, де в сім’ях розраховувати нема на кого. Спасибі вам величезне за вашу постійну підтримку і розуміння. З вашою допомогою ми сподіваємося навчити жінок України піклуватися про себе і робити все для того, щоб не захворіти і звертатись до лікаря профілактично, а не коли вже потрібне хірургічне втручання.

Наші адміністративні витрати в минулому році склали 19,1%.

Основним напрямком діяльності БФ Квітна, що активно розвивається, в 2017 році була і залишається інформативно-просвітницька діяльність. Ми хочемо, щоб всі жінки України дізналися про те, як уберегтися від страшного захворювання. Цільові кошти на інформаційно-просвітницьку діяльність Фонду в минулому році в основній частині покривали наші партнери — ПАТ «УкрНДІінжпроект», МБО МФ «Сприяння і розвитку освіти, культури та благодійності «Міцва», ТОВ СП «Векка», ТОВ «Мейнстрім», ПП «Дорстройсервіс Крим», ТОВ «Бюро Вин», ПО «Велта П.М.С.Г. «Гарант-Сервіс».

Це головна мета БФ Квітна — донести до кожної жінки України необхідність ранньої діагностики раку молочної залози, щорічного звернення до мамолога та проходження мамографії, а також постійного самообстеження. Рак молочної залози можна перемогти, якщо своєчасно його діагностувати.

У 2017 році БФ «Квітна» розробив і провів ряд інформаційно-просвітницьких кампаній в області охорони здоров’я, які безпосередньо стосуються профілактики, ранньої діагностики онкозахворювань і популяризації знань про рак молочної залози. Зокрема, в 2017 році стартував і став відомим наш проект «Обіцяй собі берегти себе».

Соціальна кампанія під такою назвою розпочалася у травні 2017 року за участю українських зірок. На білбордах, сітілайтах та станціях метрополітену Києва з’явилася реклама про боротьбу з раком молочної залози за участі телеведучої Василіси Фролової. Зіркою червня стала бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Ганна Різатдінова. У липні обличчям кампанії «Обіцяй собі берегти себе» стала відома фітнес-тренер, телеведуча Аніта Луценко. Телеведуча, співачка Іріша Блохіна з’явилася в соціальній кампанії в серпні минулого року. Дівчиною вересня нашої соціальної кампанії стала відома телеведуча каналу 1+1 Марічка Падалко. Переможниця Євробачення 2016 Джамала також взяла участь у проекті «Обіцяй собі берегти себе» у жовтні — місяці, присвяченому в усьому світі боротьбі з раком молочної залози. В останній осінній місяць жінкою соціальної ініціативи стала Габріелла Массанга, телеведуча 5 каналу. Відома комедійна акторка, учасниця «Дизель Шоу» Марина Поплавська стала зіркою   кампанії «Обіцяй собі берегти себе» у грудні. Всі зірки розповіли в своїх інтерв’ю порталу «Квітна» про те, як вони піклуються про своє здоров’я і, зокрема, про здоров’я своїх грудей.

Учасниці соціального проекту звернулися до всіх українок із закликом «Сходи до мамолога — збережи життя» зі столичних білбордів, сіті- метролайтів. Ініціативу підхопили й інші міста та області України, в яких сьогодні поширюється соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе», спрямована на порятунок українок. Борди, сітілайти, метролайти і постери нашої соціальної кампанії тепер можна побачити в Києві, Дніпрі, Херсоні, Хмельницькому, Житомирі, Харкові, Тернопільській, Хмельницькій, Одеській, Івано-Франківській, Чернігівській областях. Наші партнери — міські й обласні державні адміністрації України — надали нам для розміщення соціальної реклами фонду безкоштовні рекламні площі номінальною вартістю понад 4 млн. гривень.

У 2017 році стартував ще один наш соціальний проект «Пішла, щоб повернутися», спрямований на перевірку здоров’я всіх працюючих жінок України.  Приєднавшись до програми «Пішла, щоб повернутися», українські компанії заявляють про себе як про соціально активні підприємства, що піклуються про здоров’я всіх жінок України. До нашої ініціативи у 2017 році приєдналися 3 українські компанії — Гарант Сервіс, ZV Development і завод «Векка». Ми маємо амбітні плани на 2018 рік і вдячні всім компаніям, хто підтримує наш проект — виділить своїм співробітницям додатковий оплачуваний вихідний на рік, щоб вони могли перевірити здоров’я своїх грудей. Тільки так можна врятувати українок від раку молочної залози!

У 2017 році продовжив роботу сайт БФ «Квітна», на якому можна отримати не тільки інформацію про діяльність фонду, а й ознайомитися з ексклюзивними матеріалами, пов’язаними із захворюваннями на рак молочної залози, його попередженням і ранню діагностику. На ресурсах БФ «Квітна» розміщені ексклюзивні відео-виступи провідних фахівців-медиків. Зокрема, виступи фахівців Національного Інституту Раку. Саме проект зі збору коштів на обладнання для найбільшої в Україні установи з лікування раку — став третім проектом фонду «Квітна» в 2017 році.

БФ «Квітна» продовжує створювати відео- та інформаційні матеріали  про своїх підопічних. Також ці матеріали просуваються на платній основі через соціальну мережу Facebook  для того, щоб про наших жінок, які потребують допомоги дізналося максимально велика кількість людей, які можуть допомогти їм перемогти рак.

У 2017 році у нас з’явилися нові помічники. Ми вдячні магазину Good Wine, який на благодійному вечорі «10 років закохані», проведеної в минулому році зібрав 33 тисячі 333 гривні для БФ «Квітна». БФ «Квітна» також дякує бренду жіночого одягу GriDress за 50 399,50 гривень, зібраних на підтримку проекту «Обіцяй собі берегти себе!» в 2017 році. В останні дні 2017 року ми уклали договір з відомою маркою жіночої білизни Zhilyova Lingerie, яка має намір в 2018 році перераховувати 10% від продажів акційних жіночих комплектів на рахунок БФ «Квітна».

Всього на інформаційно-просвітницькі кампанії БФ «Квітна» в 2017 році було витрачено 1 519 395,11 гривень.

У грудні 2017 року БФ «Квітна» пройшла міжнародний аудит за підсумками роботи 2016 року і трьох кварталах 2017 року. Ознайомитися з результатами аудиту можна на нашому сайті.

Спасибі Вам, що були з нами в минулому році! З Вашою допомогою ми робимо крок за кроком у бік життя. Залишайтеся з нами в 2018 році!

Ми дуже розраховуємо на вашу допомогу і участь. Допомогти нам легко!

Станом на 31.12.17 р. на рахунку Благодійного Фонду «Квітна» 32 713,39 гривень.

Пам’ятайте: Кожна гривня продовжує життя Людини!

Добавить комментарий