SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_MATVIENKO-PREVIEW-1

У квітні 2018 року Благодійний фонд «Квітна» продовжив вести активну діяльність по боротьбі з раком молочної залози в Україні. Дякуємо кожному, хто приєднується, мотивує й ініціює проекти, які допомагають нам досягти мети – здорова та щаслива українка.

18 березня фонд «Квітна» взяв участь у семінарі «Важливо знати: особливості жіночого здоров’я», який організувала команда #Мамаслет. Кожна учасниця семінару отримала буклет з правилами самообстеження молочної залози. А також, кошти, зібрані від продажу квитків, будуть спрямовані на придбання хірургічного обладнання для Національного інституту раку. А це 16 тисяч гривень.

Долучитися до Національного проекту «Медичне обладнання для НІР» може кожен, а тепер це зробити стало ще простіше, так як з квітня 2018 року в 19-ти «аптеках Доброго Дня» в Києві встановлені скриньки для пожертвувань.

У рамках соціального проекту «Пообіцяй собі берегти себе» зіркою квітня стала співачка Тоня Матвієнко. Вона звернулася до усіх українок із закликом «Сходи до мамолога – збережи життя».

Ініціативи БФ «Квітна» знаходять відгук у серцях багатьох людей, підтвердженням цього є співпраця з брендом білизни Zhilyova Lingerie. Комплекти, які брали участь у благодійній кампанії з «Квітна», повністю розкуплені. На зміну їм прийшли нові комплекти серії Unnamed, 10% від продажу яких будуть перераховані до Фонду.

Ми висловлюємо величезну подяку всім, хто допомагає нам рятувати українських жінок!

У квітні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 17 607,87 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  1. Оплата лікування Лариси Левицької на суму 2500 грн;
  2. Купівля медикаментів для наших підопічних на суму 48515,42 грн;
  3. Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 24450,5 грн.

Ми нагадуємо про важливість регулярного самоогляду молочної залози. Як його робити правильно дивіться тут.

Також у квітні виповнилося рівно два роки з початку діяльності Благодійного фонду «Квітна». Наша мета – здорова українка. І для цього ми опрацьовуємо всі напрямки, реалізуємо проекти та ініціативи для того, щоб жінки знали про способи запобігання та профілактики раку молочної залози, їм було зручно та комфортно стежити за своїм здоров’ям. Ми продовжуємо боротьбу за здоров’я нашої нації та запрошуємо всіх приєднатися до неї.

Ми – за здоров’я й щасливе життя! Приєднуйся до нас!

Підтримай фонд у боротьбі за здоров’я жінок.

Натисни на кнопку «ДОПОМОГТИ»

 

Добавить комментарий