Звіт ЧЕРВЕНЬ

Ми дякуємо всім, хто в червні 2020 приєднався до наших проектів за здорове майбутнє України.

У перший літній місяць Благодійний фонд «Квітна» продовжив займатися своєю основною діяльністю — розповідати жінкам України про правила здорового способу життя, необхідність ранньої діагностики та профілактики раку молочної залози.

На початку місяця благодійний фонд «Квітна» передав 250 захисних окулярів VWR International на суму 18 500 грн у Національний Інститут Раку. Це стало можливим завдяки допомозі благодійника, який побажав не називати своє ім’я. Тепер у медиків є якісні засоби індивідуального захисту, і вони не наражають себе на небезпеку, спілкуючись і допомагаючи пацієнтам.

У червні вийшла нова серія соціального мультфільму «Вони хочуть бути разом». Це проект, спрямований нагадати жінкам про важливість турботи про власне здоров’я в цілому і молочних залоз зокрема. «Першою ластівкою» проекту став мультфільм про пригоди сісічок. Нова серія присвячена літньому сезону і правилам догляду за собою в цей спекотний і сонячний період.

Ми отримуємо величезну кількість позитивних відгуків від жінок стосовно нашої першої освітньої кампанії «Обіцяй собі берегти себе». Тому в цьому місяці ми вирішили дати нове дихання проекту і готуємося представити вашій увазі нового амбасадора кампанії.

У червні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 62918,48 грн. Завдяки цим коштам нам вдалося:

  • Лікування та придбання препаратів для підопічних — 457,50 грн.
  • Гарантійні листи на лікування підопічних — 13 711,50 грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму — 46 423,94 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя! Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий