src_1492412922ahtem-seitablaev

24 жовтня відомий український актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв провів благодійний майстер-клас для дитячо-юнацького творчого колективу.

Захід пройшов в рамках ініціативи щодо збору коштів на ремонт апаратів ШВЛ в Національному інституті раку. Забезпечив проведення майстер-класу український державний і громадський діяч Михайло Терентьєв.

Завдяки благодійному внеску, який надійшов після проведення заходу, вдалося придбати чотири кисневі датчики, необхідні для коректної роботи апаратів штучної вентиляції легень в Національному інституті раку.

image_2020-10-26_22-10-43

Благодійний фонд «Квітна» дякує Ахтему Сеітаблаєву та Михайлу Терентьєву за те, що провели захід, завдяки якому ми зможемо забезпечити НІР необхідним обладнанням під час пандемії Covid-19.

Нагадаємо, Благодійний фонд «Квітна» вже більше трьох років допомагає НІР і забезпечує необхідним хірургічним обладнанням. За цей час Фонд придбав інструментів на 205 361,87 грн, які врятували сотні жінок від раку молочної залози. А також в період пандемії в травні фонд «Квітна» передав 250 захисних окулярів VWR International на суму 18 500 грн для медиків Національного Інституту Раку, а також в липні передав до Національного інституту раку 11 кисневих датчиків, які необхідні для коректної роботи апаратів штучної вентиляції легенів.

Добавить комментарий