photo_2020-11-11_22-50-50

Третього листопада в Національний інститут раку було передано чотири кисневі датчики, необхідні для коректної роботи апаратів штучної вентиляції легень.

Це стало можливим завдяки благодійному майстер-класу, який провів відомий український актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв для дитячо-юнацького творчого колективу. Захід пройшов в рамках ініціативи щодо збору коштів на ремонт апаратів ШВЛ в Національному інституті раку. Забезпечив проведення майстер-класу український державний і громадський діяч Михайло Терентьєв.

На врученні необхідних для апаратів ШВЛ компонентів були присутні засновник Благодійного фонду «Квітна» Уріель Штерн, директор Фонду Григорій Колодач, а також український державний і громадський діяч Михайло Терентьєв. Датчики одразу були направлені в реанімаційне відділення для подальшого їх використання.

Загальна сума придбання, яке конче необхідне для онкопацієнтів, особливо в часи пандемії, склала 50 086,32 грн.

Нагадаємо, 17 липня Благодійний фонд «Квітна» передав до Національного інституту раку 11 кисневих датчиків, які було придбано завдяки допомозі постійного партнера Фонду — Аптеки Доброго Дня.

Добавить комментарий