sumi

Потреби в рамках проекту Благодійного фонду «Квітна» щодо збору коштів на ремонт 12 наявних апаратів штучної вентиляції легень, що знаходяться в Національному Інституті Раку – закрито. Це стало відомо 22 грудня.

Нагадаємо, проект «Врятуємо медиків – врятуємо майбутнє» стартував 31 березня 2020 року з початком світової пандемії Covid-19. Виявилося, що в НІР наявні апарати, які допомагають у боротьбі з коронавірусною інфекцією, а також є необхідними для реабілітації людей у важких станах. Але апарати потребували негайної профілактики, ремонту та заміни деяких складових. Фонд не зміг стояти осторонь цієї проблеми, особливо у такий непростий для усіх період, і започаткував ініціативу зі збору коштів.

17 липня 2020 року Благодійний фонд «Квітна» передав до Національного інституту раку 11 кисневих датчиків, які необхідні для коректної роботи апаратів штучної вентиляції легень. Це життєво важливе придбання стало можливим завдяки допомозі постійного партнера Фонду — Аптеки Доброго Дня, яка виділила 150 тисяч гривень на придбання обладнання.

3 листопада 2020 року в Національний інститут раку було передано чотири кисневі датчики, необхідні для коректної роботи апаратів штучної вентиляції легень. Це стало можливим завдяки благодійному майстер-класу, який провів відомий український актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв для дитячо-юнацького творчого колективу. Захід пройшов в рамках ініціативи щодо збору коштів на ремонт апаратів ШВЛ в Національному інституті раку. Забезпечив проведення майстер-класу український державний і громадський діяч Михайло Терентьєв.

Напередодні Нового року, 22 грудня, стало відомо, що решта потреб щодо ремонту наявних апаратів Національному Інституту Раку вдалося закрити самостійно.

Дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів на життєво необхідне обладнання в НІР.

Добавить комментарий