IMG_7272 4 2

Завдяки сприянню Монастирищенської міської ради зірки соціального проекту “Обіцяй собі берегти себе” звернулися до жителів міста у черкаській області. Відтак, на вулицях міста розміщені сітілайти, а у медичних установах — понад сотню плакатів соціальної реклами, яка закликає українок щороку проходити огляди у лікаря-мамолога з метою запобігання розвитку патологій молочної залози.

IMG_7271

Сюжетом соціальної реклами було обрано проект “Обіцяй собі берегти себе”, в рамках якого відомі жінки закликають українок турбуватися про себе та регулярно відвідувати мамолога.

IMG_7274

Засновник БФ “Квітна” Уріель Штерн зазначив, що принципово важливою віхою діяльності проекту є поширення соціальної реклами у регіонах України. “Нашою метою є попередити кожну українську жінку про важливість ранніх оглядів молочної залози, адже в усьому світі така практика дозволяє рятувати життя жінки у 95%”, — додав він.

IMG_7273

Ми тісно співпрацюємо з лікарями КНП “Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги” та КНП “Монастирищенська багатопрофільна лікарня”, зазначила Зоряна Заворотна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів,  на жаль, пандемія Covid-19 внесла суттєві корективи в життя людства і стала одним із найважливіших питань порядку денного, та рак на паузу не став і дуже важливо доносити істини регулярних медичних оглядів і профілактики онкологічних захворювань. Адже немає цінності більшої за людське життя і здоров’я. А лікувати хвороби завжди складніше, ніж їх профілактикувати”.

IMG_7272

Добавить комментарий