укр

Квітень – особливий місяць для благодійного фонду «Квітна», саме в цьому місяці у 2016 році організація почала свою діяльність.

4 квітня 2021 року благодійному фонду «Квітна» виповнилося 5 років! Турбуючись про здорове майбутнє України, Фонд реалізував десятки соціально-просвітницьких проектів. Допоміг десяткам жінок пройти лікування від раку молочної залози, та тисячам — не захворіти. Закупив та передав безліч дороговартісних інструментів та обладнання в Національний інститут раку та його науково-дослідну лабораторію. За кожною реалізованою нами кампанією стоїть підтримка та допомога партнерів, благодійників і кожного з вас. Ми висловлюємо подяку кожному, хто долучається до активностей фонду, підтримує нашу місію та розвиває соціально активний бізнес в Україні.

Уже традиційно до свого дня народження БФ «Квітна» на своїх сторінках в соціальних мережах розіграв футболки і чашки з улюбленим для багатьох жінок соціальним меседжем «Відклади дедлайн».

9 квітня 2021 року підопічна Благодійного фонду «Квітна» Вікторія Гавриленко пройшла перший етап лікування від раку молочної залози – оперативне втручання з дослідженням матеріалу. Вартість такої процедури склала 155 800 грн. Завдяки згуртованості та оперативній реакції благодійників нам вдалося зібрати необхідну суму і в повному обсязі оплатити операцію. На рахунок Фонду від фізичних осіб надійшло 19 325, 63 грн. Решту суми, необхідної для проведення операції, нам вдалося залучити шляхом співпраці зі всесвітньо відомим брендом домашнього одягу «Sleeper». Оплачувати наступні етапи лікування Вікторія вирішила самотужки.

До Опікунської ради щодо просвітницької роботи Благодійного фонду «Квітна» долучилася Марина Дворецька, аби зробити свій внесок у якість і розповсюдженість інформаційно-просвітницьких кампаній, а також відкритість і зрозумілість благодійності в Україні. Про фонд, діяльність опікунської ради і благодійність в Україні пані Марина розказала нам в інтерв’ю.

У квітні також нам вдалося розмістити плакати соціальної кампанії «Обіцяй собі берегти себе» у місті Монастирище черкаської області завдяки сприянню Монастирищенської міської ради. Відтак, на вулицях міста розміщені сітілайти, а у медичних установах — понад сотню плакатів соціальної реклами, яка закликає українок щороку проходити огляди у лікаря-мамолога з метою запобігання розвитку патологій молочної залози.

Благодійний фонд “Квітна” став учасником 14-го щорічного Національного конкурсу “Благодійна Україна-2020”. Фонд взяв участь у конкурсі, який збирає разом найкращих благодійників та волонтерів країни. На Національному конкурсі “Благодійна Україна-2020” БФ “Квітна” був заявлений із проектом “День М”.

Ми дякуємо усім, хто стає благодійником і допомагає БФ «Квітна» будувати здорове майбутнє України!

У квітні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 94 577,19 грн.

Завдяки цим коштам нам вдалося:

1) Оплатити лікування на суму – 155 800 грн.;

2) Працювати над просуванням інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму –  53 573,37 грн.

Дякуємо, що Ви з нами!

З Вашою допомогою ми робимо крок за кроком в сторону здорового життя.

Залишайтеся з нами!

Добавить комментарий