укр

Вітаємо українців з початком місяця, коли увага всієї світової спільноти прикута до проблем обізнаності та своєчасної діагностики раку молочної залози – Breast Cancer Awareness Month.

Та наразі розповімо про події та цілі, яких вдалося досягти упродовж вересня 2021 року.

20 вересня Благодійний фонд «Квітна» передав науково-дослідній лабораторії Національного інституту раку нове обладнання на суму 57 450, 45 грн — лабораторну медичну центрифугу LMC-300 та необхідний для неї ротор R-12/15. Це придбання стало можливим завдяки співпраці з «Аптекою Доброго Дня» та допомозі кожного з вас. Адже саме завдяки благодійним внескам у скриньки, що розміщувалися в аптечних точках, ми змогли своєчасно закрити дуже актуальну потребу лабораторії в обладнанні.

Відома українська співачка та продюсер, засновник школи «Talant school» Наталія Могилевська у перший осінній місяць стала амбасадором соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе», ініційованим Благодійним фондом «Квітна». Легендарна артистка звернулася до всіх українок із закликом «Сходи до мамолога — збережи життя» і нагадала про те, наскільки важливо дбати про своє здоров’я, любити себе і регулярно проходити обстеження молочної залози.

У вересні в столиці України з’явилась соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе», ініційована Благодійним фондом «Квітна». Її мета – популяризувати профілактику та ранню діагностику патологій молочної залози. Завдяки підтримці Київської міської державної адміністрації у столиці встановлено 15 білбордів та 15 сітілайтів із зображеннями українських селебрітіс –  телеведучої Марічки Падалко, співачок Олі Полякової та Джамали.

З 6 вересня у всіх магазинах мережі Etam проходить благодійна акція «Ми піклуємося». Бренд долучився до збору коштів, щоб допомогти у придбанні обладнання для ефективного лікування та наукових досліджень у сфері онкологічних захворювань молочної залози.

З вересня 2021 року в Україні з’явилося перше відділення психологічного супроводу онкологічно хворих пацієнтів. Воно працює на базі Національного інституту раку. Про специфіку роботи та шляхи отримання допомоги можна почитати у матеріалі на сайті Благодійного фонду «Квітна».

Конкурс краси унікального формату «Квітуча українка» триває до моменту реєстрації мінімум шести учасниць у кожному регіональному центрі України (за умовами конкурсу). Тому запрошуємо усіх бажаючих долучатися до активності, а також запрошувати друзів і знайомих голосувати саме за Вас: ikvitna.org

У перший місяць осені на сторінках Фонду у соціальних мережах уже традиційно пройшов конкурс. Цього разу 5 переможців отримали чашки із соціальним меседжем «Відклади дедлайн – сходи до мамолога».

У вересні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 78 571 грн. Завдяки цим коштам нам вдалося:

  • Придбання обладнання в НІР – 28450,45 грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 55130,33 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя!

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий