_MG_5433

19 жовтня, напередодні Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози, у торгово-розважальному центрі «Delmar Mall» у м. Дніпро пройшов форум свідомих жінок під назвою «Обіцяй собі берегти себе».

За останні роки бізнес-спільноти в Україні почали займати активну соціальну позицію. Благодійність почала розглядатися не як разовий спонтанний прояв милосердя, а як окремий напрямок стратегії розвитку та можливість позитивно впливати на суспільство.

Прикладом такої небайдужої бізнес-спільноти є торгово-розважальний центр «Delmar Mall». З метою попередження розвитку онкологічного захворювання упродовж всього місяця ТРЦ «Delmar mall» спільно з соціально-відповідальним бізнесом анонсував просвітницькі та благодійні заходи. До одних з таких заходів належить «Форум свідомих жінок», що відбувся в місті Дніпро за адресою: ТРЦ «Delmar mall» на Гагаріна, 27.

Форум був присвячений Всеукраїнському дню боротьби із захворюванням на рак молочної залози. Гостями заходу стали лідерки думок міста Дніпра, свідомі жінки, що турбуються про власне здоров’я та підтримують рух з популяризації регулярних обстежень. Інформаційно проведення заходу висвітлили 3 визначні телеканали та газета Дніпра.

_MG_5348

У рамках заходу запрошені гості мали змогу відвідати практикум з лікарем-гінекологом  Наталією Самошкіною та лекторій від онкохірурга-мамолога  медичного центра «Medical Plaza» Світлани Романець. Активні питання, що лунали із залу, стали об’єктом роз’яснень з боку лікарів-професіоналів. Крім того, кожна учасниця отримала освітню листівку від БФ «Квітна» що до правил проведення самообстеження молочних залоз, яке потрібно робити щомісяця.

_MG_5250

Форум містив й неформальну частину — показ «Мама і донечка» від бренду Soul та етно-показ авторської колекції Оксани Рудковської «Чарівна пані».

_MG_5390

Переломним моментом для гостей стала власна історія вилікування від раку молочної залози, якою поділилася Ольга Аванесова.  А після – саме вона зачарувала усіх глядачок музичним етюдом «Avanesova Music Project». Її історія та жива музика надали оптимізму та підсумували головну тезу заходу – рак виліковний за умови його вчасного виявлення. Також учасники дізналися історії трьох підопічних фонду «Квітна», що в рамках відеоролика проекту «Я сильна. Я переможу!» розповіли про виліковність РМЗ і поділилися порадами із власного досвіду.

_MG_5433

_MG_5404

Форум свідомих жінок завершився благодійним аукціоном від соціально-свідомого бізнесу – орендаторів ТРЦ «Delmar Mall».

Висловлюємо вдячність: Подоцентру Ольги Пашиної, «QUEENS» — індивідуальній прачці, бренду «ПЕЛЬНЯНЬ», магазину «Top Shoes», ательє ТАНКО, смачному простору «Valerichi», магазину «Молоко від Фермера», магазину косметики для догляду «ECLAT beauty shop» та магазину «Collaba»: сир та вино.

Автором ідеї проведення Форуму свідомих жінок «Обіцяй собі берегти себе» виступила маркетологиня ТРЦ «Delmar Mall» Людмила Біланова. У цьому її підтримала директорка центру, Надя Палагута. Міцна співпраця та взаємодія в результаті призводять до суспільно-значущих дій і заходів.

До кінця жовтня у ТРЦ «Delmar mall» розміщені плакати соціальної кампанії «Обіцяй собі берегти себе» від БФ «Квітна», що нагадуватимуть відвідувачам про необхідність піклування про власне здоров’я та проведення регулярного обстеження. У свою чергу, біля ніжної чарівної фотозони кожен відвідувач має можливість зробити фото, розмістивши його в соціальних мережах, що також популяризуватиме турботу про власне здоров’я.

изображение_viber_2021-10-18_17-13-15-652

Форум свідомих жінок був проведений торгово-розважальним центром «Delmar Mall» за підтримки партнерів: Медичного центру «Medical Plaza», Благодійного фонду «Квітна» та Міжнародного Благодійного Фонду Олександра Петровського «Солідарність».

_MG_5321 _MG_5343 _MG_5527 _MG_5536 _MG_5564

_MG_5520

Добавить комментарий