укр

Друзі, вітаємо усіх з Новим 2022 роком! Нехай у цьому році у вас обов’язково здійсниться найзаповітніше бажання!

2021 рік приніс багато викликів для кожного з нас. Та разом із тим спільними зусиллями нам вдалося досягти головних благодійних і соціальних цілей. Закриваючи фінансовий і календарний рік, згадаємо найголовніші досягнення грудня 2021.

Напередодні Нового року, 28 грудня 2021 року, Благодійний фонд «Квітна» передав важливі реагенти для Науково-дослідної лабораторії Національного інституту раку. Завдяки ним в лабораторії зможуть провести 380 досліджень для визначення ефективної тактики лікування раку. Це перша частина придбання для НІР, яке стало можливим завдяки ініціативі бренду комфортної жіночої білизни brabrabra. Уже в кінці січня до України приїде друга частина необхідного обладнання і буде передана в лабораторію.

У грудні амбасадором соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе» стала відома українська психологиня та телеведуча Наталія Холоденко. Жінка точно знає, як важливо регулярно проходити профілактичні обстеження з метою збереження психологічного спокою.

Нагадаємо, що ви ще можете придбати набір б`юті-бестселлерів від бренду ikoo та компанії «Адамантика». Вартість від продажів усіх Charity box буде спрямовано до Благодійного фонду «Квітна».

У грудні за допомогою в лікуванні раку молочної залози в БФ «Квітна» звернулася 39-річна Ганна Демідова. Вона — мама-одиначка, яка виховує чотирирічного сина з інвалідністю на ім’я Демід. У жінки рак молочної залози, який, спровокований мутацією гену BRCA-2, повторився вдруге через десять років, а також інвалідність після лікування попереднього онкологічного захворювання. У січні у жінки має відбутися подвійна мастектомія, після якої буде сплановано подальше лікування. Вартість операції складає 108 065 грн. Грошей для її проведення у самотньої мами немає. Тому ми просимо всіх небайдужих допомогти Ганні, адже вона дуже потрібна маленькому синові.

В перший зимовий місяць на вулицях столиці знову з’явилися білборди із зображення соціальної кампанії Благодійного фонду «Квітна», яка називається «День М». Цього разу розміщено аж 20 плакатів. Це розміщення стало можливим завдяки підтримці експертної клініки «VERUM». Дякуємо нашому партнеру, що допоміг реалізувати просвітницьку кампанію для жінок.

Напередодні новорічних і різдвяних свят Благодійний фонд «Квітна» розіграв на сторінці у Facebook три безкоштовні УЗД-обстеження молочних залоз. Переможці акції зовсім скоро пройдуть обстеження і розкажуть про свої враження.

1 грудня 2021 року було названо переможниць регіонального етапу конкурсу краси з благодійною метою «Квітуча українка», а напередодні Нового року кожна з них уже отримала свій подарунок. Дякуємо нашим партнерам (компанії «Stargate»,  медичному центру «Verum», бренду «Стіл і стілець»), що допомогли нам подарувати радість соціально-відповідальним жінкам в магічний час новорічних свят!

29 грудня Благодійний фонд «Квітна» запросили на День народження. Одна дуже свідома жінка вирішила у свій день народження потурбуватися про своїх гостей, а також зробити важливу благодійну справу. На самому початку святкування у жіночому колі відбувалася розмова про найважливіше – збереження здоров’я, а замість подарунків іменинниця попросила своїх гостей зробити благодійні внески у фонд. Детальніше про цей захід уже зовсім скоро розповімо і покажемо фото на нашому сайті.

Дякуємо за Вашу активність та бажання допомогти упродовж всього року! Далі – більше.

У грудні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 67 429, 35 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • оплата лікування на суму 74 045,00 грн;
  • оплата обладнання для НІР — 88 728,70 грн;
  • просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 59 457,00 грн.

Будьте з нами!

Ми за здорове майбутнє!

Добавить комментарий