DSC_0452

Напередодні Нового року, 29 грудня 2021 року, Благодійний фонд «Квітна» здобув новий для себе досвід – роль гостя на Дні народження.

Одна дуже свідома українка Катерина Война вирішила у свій день народження потурбуватися про своїх гостей, а також зробити важливу благодійну справу. Перша частина святкового вечора була присвячена темі жіночого здоров’я та способам профілактики онкологічних захворювань молочної залози. З цікавою та корисною інформацією виступили запрошені представники Благодійних фондів «Квітна» та «Афіни проти раку».

25 дівчат, які були запрошені на захід, дізналися багато корисної інформації щодо самої проблеми, способів її вирішення у всьому світі та Україні, правил для попередження та вчасного виявлення захворювань. Після розмови деякі гості зізнавалися, що ще жодного разу не були на консультації в мамолога, але саме ця розмова надихнула їх якнайшвидше провести свій перший профілактичний огляд. Крім того, кожна учасниця змогла взяти з собою листівку «Квітна» з правилами самообстеження грудей, яке потрібно виконувати кожного місяця з 6 по 12 день циклу.

DSC_0178DSC_0078

Але і на цьому Катерина Война не зупинилася. Жінка попросила усіх своїх друзів зробити благодійні внески у фонди замість подарунків. Таким чином, на рахунок БФ «Квітна» надійшло 7500 грн, які будуть спрямовані на просвітницькі кампанії з метою профілактики та своєчасної діагностики раку молочної залози.

Нам надзвичайно приємно, що такі свідомі українки є, і що їхня турбота поширюється на всіх близьких і знайомих жінок. Саме таким чином ми спільними зусиллями зможемо значно збільшити рівень профілактичних обстежень, тим самим зменшити рівень смертності від захворювання, яке виліковне на 95-98% за умови своєчасної діагностики.

Дякуємо, Катерина, за таку ініціативу! Бажаємо Вам і Вашим близьким найміцнішого здоров’я. І нехай Ваші добрі справи повернуться сторицею!

DSC_0084 DSC_0443

Добавить комментарий