укр

Лютий 2022 року став тим місяцем, що розділив історію України, долі українців та розвиток наших міст на «до» та «після». 24 лютого о 5:00 українці прокинулись від початку війни, яку розпочала РФ.

Благодійний фонд «Квітна» продовжує свою роботу в інформаційному полі у ці складні і криваві часи для України. На наших сторінках у соціальних мережах Ви знайдете інформацію, де можуть отримати лікування онкохворі люди, куди звертатися за безкоштовною медичною допомогою, де можна отримати ліки та як діяти в тих чи інших ситуаціях у воєнний час.

Сьогодні ми хочемо внести трохи світла у ці темні часи та розповісти, чого Фонду вдалося досягти у другий місяць 2022 року.

Мама-одиначка Ганна Демідова, яка близько року лікувалася від раку молочної залози, досягнула ремісії. З цієї нагоди Благодійний фонд «Квітна» у лютому закрив збір коштів на її лікування. Жінці було здійснено операцію, кошти на яку Фонду “Квітна” вдалося зібрати завдяки підтримці небайдужих людей. Вдало проведене оперативне втручання дозволило уникнути променевої терапії і стало завершальним етапом лікування на шляху до ремісії.

10 лютого Благодійний фонд «Квітна» передав у лабораторію молекулярно-генетичної діагностики Національного інституту раку України набір для детекції мутацій в гені NRAS AmoyDx NRAS Mutation Detection Kit на суму 65 300 грн. Це придбання стало можливим завдяки співпраці фонду з брендом комфортної жіночої білизни brabrabra.

Завдяки сприянню Київської міської державної адміністрації в українській столиці встановлено 20 білбордів, 20 сітілайтів та 30 метролайтів із соціальною рекламою «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі». Інформаційно-просвітницькі кампанії Благодійного фонду «Квітна», які пропагують профілактику та ранню діагностику раку молочної залози, прикрашатимуть вулиці Києва до квітня 2022 року.

До Дня всіх закоханих на офіційних сторінках Благодійного фонду «Квітна» у Facebook та Instagram пройшов конкурс «Корисні подарунки до Дня всіх закоханих», де були розіграні фартух, футболка та чашка з соціальним меседжем.

У другому місяці 2022 року на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 42 337 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • Створювати та просувати інформаційні матеріали з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 45 765,14 грн.

Дорогі українці, бережіть себе та будьмо сильними!

Разом ми переможемо!

Все буде Україна!

Добавить комментарий