ukr

Благодійний фонд «Квітна» здійснив часткову передоплату за необхідне обладнання та реактиви, які будуть спрямовані до Національного інституту раку.

Мова йде саме про те придбання, задля якого Благодійний фонд «Квітна» виграв грант від Міжнародної спілки боротьби з онкологічними захворюваннями у розмірі 15 тис доларів.

Попередньо заключивши договори з постачальниками, 12 липня була здійснена передоплата на суму 18 тис грн, а 19 липня на суму 169 тис грн. Згідно з підписаними договорами, на поставку замовлення необхідно близько 45 днів. Як тільки Фонд отримає необхідні реактиви та обладнання, вони якнайшвидше будуть передані в Національний інститут раку. Звіт про передачу обов’язково з’явиться на нашому сайті.

Нагадаємо, Міжнародна спілка боротьби з онкологічними захворюваннями (The Union for International Cancer Control) – це головна організація світу, що займається проблемами онкологічних захворювань та регулює їхнє вирішення. Саме за ініціативи UICC 4 лютого було проголошене Всесвітнім днем боротьби проти раку, коли увага всього світу привертається до цих захворювань, аби якомога ефективніше сприяти новим здобуткам у цій сфері.

Добавить комментарий