укр

Дорогі друзі, вітаємо вас зі стартом «рожевого жовтня» — місяця, коли увага всього світу прикута до проблеми раку молочної залози. І хоч зараз увага всіх українців зосереджена на фронті, на подіях війни та погрозах загарбників, ми в жодному випадку не можемо забувати про здоров’я жінок. Адже здорові українки – це наше майбутнє.

Тому ми запрошуємо усіх бажаючих – громадян, організації, бренди, об’єднання – долучитися до кампаній Фонду. Просто напишіть нам на fond@kvitna.org.

Ми раді повідомити, що Благодійний фонд «Квітна» відкрив свій філіал у Сполучених Штатах Америки. Цей важливий крок ми зробили в першу чергу, аби втілити у життя надзвичайно важливий для України проект, про який зможемо розповісти уже зовсім скоро. Ми впевнені, що результат багатомісячної праці дуже допомагатиме піклуватися про здоров’я та зберігати життя українським жінкам і не тільки по всій країні.

Дорогі жінки, якщо ви відкладали мамологічне обстеження до кращих часів, жовтень – найкращий час все ж наважитися і відвідати мамолога. Слідкуйте за нашими новинами, упродовж місяця – у нас будуть чудові новини щодо можливості безкоштовного обстеження у мамолога та інструментального дослідження (УЗД та мамографія).

У вересні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 175 547,5 грн. Завдяки і цим коштам нам вдалося:

  • Надання благодійної допомоги – 100 000 грн.
  • Придбання обладнання в НІР – 17 355 грн.
  • Придбання медикаментів – 23 896,42грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 40 104,64 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя! 

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий