Banner-604x270

Війна змінила для нас усе: ми втомлені, сповнені горя, проте не зламані. Поки українці об’єдналися для допомоги нашим захисникам, що ведуть героїчну битву з ворогом, хтось бореться за власне життя, залишившись наодинці зі страшною хворобою — раком молочної залози.

Бренд Revitalash створено заради однієї хороброї жінки — дружини засновника, яка вела довгу та затяжну боротьбу з раком грудей. З того моменту підтримка жінок, що хворіють на рак молочної залози, профілактика захворювання та реабілітація жінок у ремісії увійшли в ДНК бренду і фактично сформували його місію.

З кожної проданої сироватки RevitaLash Advanced і RevitaBrow Advanced у лімітованому рожевому пакуванні в жовтні бренд переведе по $2 на потреби благодійних фондів світу, що борються з раком молочної залози. Український офіс бренду теж не стоїть осторонь.

Наразі, коли в нашу країну прийшла війна, жінки не приділяють достатньої уваги власному здоров’ю або просто не можуть собі дозволити планове обстеження молочної залози. Саме для них ми розпочинаємо благодійну ініціативу «Подбай про себе з Revitalash». Благодійний фонд «Квітна», бренд Revitalash та київський Спеціалізований мамологічний центр у співпраці «підвісять» 100 пакетів обстежень для жінок, які дозволять їм безкоштовно отримати комплексну діагностику – УЗД або мамографію молочних залоз та консультацію лікаря-мамолога. Щодо часу, коли можна буде скористатися «підвішеними» послугами, ми повідомимо трохи згодом.

Щоб ще більше українок змогли отримати таку можливість, пропонуємо долучитись до ініціативи всім небайдужим — для цього ми відкрили банку, де кожен може підвісити огляд у мамолога для тих, хто наразі не може собі дозволити цю процедуру.

Пам’ятайте, що рак молочної залози успішно лікується, проте важливо розпочати процес терапії якомога раніше. Тож не нехтуйте вашим здоров’ям, розкажіть про цю ініціативу мамі, сестрі або подрузі — зараз всі ми особливо потрібні своїй країні сильними та здоровими.

Добавить комментарий