Снимок экрана 2023-02-24 в 16.10.02

Благодійний фонд «Квітна» та онлайн видання Anywell провели спецпроєкт, що тривав з грудня 2022 року до кінця січня 2023 року.

В рамках проекту, від кожної покупки патчів бренду SiO beauty 20% з продажів були спрямовані на статутну діяльність Благодійного фонду «Квітна». Таким чином кожен покупець мав можливість долучитися до доброї справи. В результаті співпраці було зібрано п’ять тисяч гривень, які вже перераховані на розрахунковий рахунок Фонду.

Крім того, в Anywell вийшло інтервʼю із засновником Благодійного фонду «Квітна» Уріелем Штерном, який розповів, як було засновано фонд, про найбільш памʼятну історію та про те, як відбувається допомога жінкам, що проходять складний шлях лікування раку молочної залози. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

А також читачки онлайн видання дізналися про головні міфи щодо раку молочної залози, правила піклування про груди та способи профілактики захворювань. Свої рекомендації дали лікар-діагност Ганна Галішина та психолог Олександра Чекмарьова. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

Снимок экрана 2023-02-24 в 16.11.39

Добавить комментарий