укр

У лютому 2023 Україна відзначила рік повномасштабної війни. Цей рік нас загартував, навчив працювати, допомагати та робити свій максимум, не зважаючи на відсутність світла, тепла, води, ракетні обстріли, атаки дронів та постійну тривогу. Ми – незламні, ми рухаємося вперед, допомагаємо одне одному та робимо свій внесок у перемогу України.

Сьогодні готові поділитися звітом за роботу Благодійного фонду «Квітна» у лютому 2023 року.

Підопічна Благодійного фонду “Квітна” Наталія Морозовська завершила основний етап лікування раку молочної залози. Жінка лікувалася від онкологічного захворювання упродовж шести місяців. За цей час вона пройшла шістнадцять курсів хіміотерапії та оперативне втручання. Оплату за мамологічну операцію Наталії в розмірі 39 015 грн здійснив БФ “Квітна”. Також фонд придбав жінці медикаменти для проходження гормональної терапії на наступні півроку. Вартість ліків становила 4 722,62 грн. Окрім цього БФ “Квітна” покриє витрати на мамологічні обстеження жінки, які мають відбутися упродовж 2023 року.

У лютому 2023 року завершилася співпраця Благодійного фонду «Квітна» та онлайн видання Anywell, що тривала з грудня 2022 року. В рамках проекту, від кожної покупки патчів бренду SiO beauty 20% з продажів були спрямовані на статутну діяльність Благодійного фонду «Квітна». Таким чином кожен покупець мав можливість долучитися до доброї справи. В результаті співпраці було зібрано п’ять тисяч гривень, які будуть спрямовані на статутну діяльність Фонду.

На сайті та у соціальних мережах БФ «Квітна» продовжує зʼявлятися велика кількість життєво важливих матеріалів і статей. Запрошуємо долучитися та знати прості та важливі правила.
Сайт
Facebook
Instagram

Крім того Фонд докладає максимум зусиль задля якнайшвидшого запуску в роботу Мобільної медичної платформи. Ми вбачаємо гостру актуальність цього проекту сьогодні в Україні, тому закликаємо кожного долучитися до нього та посприяти якнайшвидшому старту платформи. ММП курсуватиме в першу чергу звільненими від окупації територіями, оскільки там медична інфраструктура знищена майже повністю, а також тими регіонами, де перебуває найбільша кількість вимушених переселенців. Усі послуги надаватимуться пацієнтам безкоштовно.

Ми дякуємо кожному, хто в такі складні часи не забуває про благодійність і допомагає іншим. У лютому 2023 року на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 22010 грн. Завдяки і цим коштам нам вдалося:

  • Оплата лікування та придбання медикаментів – 75 683,22 грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 44 493,74 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя!

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий