Newsletter Template -    PosterMyWall

30 березня 2023 року хвора на рак молочної залоза Галина Ковальова завдяки Благодійному фонду “Квітна” вкотре отримала життєво необхідні медикаменти. Ліки допоможуть їй боротися із захворюванням у квітні.

Окрім протипухлинних препаратів жінка гостро потребує медикаментів для підтримки організму. Саме такі ліки на суму 9 815,42 грн цього разу отримала підопічна фонду.

Галина Ковальова — 67-річна переселенка з Харківщини, яка знайшла тимчасовий притулок у Дніпрі, оскільки її домівку вщент зруйнували росіяни під час окупації області.

Що має рак у своїх грудях жінка дізналася у 2006 році. За майже 17 років ремісій та рецидивів підопічна БФ “Квітна” навчилася не боятися захворювання і в жодному разі не поступатися йому. Зараз вона проходить лікування, яке має закріпити вже досягнутий гарний результат, аби не дозволити хворобі знову повернутися.

Та, на жаль, Галина не має коштів на придбання медикаментів, які для неї є життєво необхідними. Тому їй потрібна допомога небайдужих людей.

Здійснити благодійний внесок можна кількома способами:

  • LiqPay на сайті БФ “Квітна”. Переходьте за посиланням: Галина Ковальова — Kvitna (https://kvitna.org/9053-galina-kovalova.html) і натискайте “Допомогти”;
  • Перераховуйте гроші на розрахунковий рахунок з призначенням “Галина Ковальова”: UA193052990000026005026805254.

Кожна гривня важлива!

Добавить комментарий