Depositphotos_183826206_xl-2015

Стало відомо, що в Національному інституті раку один із лікарів захворів на Covid-19.

Пацієнтка, що проходить лікування від онкологічного захворювання в Національному інституті раку, отримала позитивні результати тестів на коронавірус після того, як відчули ускладнення дихання. Всіх, хто контактував з пацієнткою, перевіряють, та вже відомо, що одна лікарка отримала позитивний тест на коронавірус.

Хвороба може протікати абсолютно безсимптомно в одних людей, і нести смертельну небезпеку для інших. Саме тому кожен, хто навіть не має жодних ознак Covid-19 є небезпекою для лікарів, якщо останні не мають ефективних засобів захисту.

Ми закликаємо кожного не бути байдужим!

Лікарі головного онкологічного медичного закладу країни щодня рятують життя сотень українців від ракових захворювань. Але в період пандемії вперше результат одужання пацієнтів став залежати не лише від методів лікування та індивідуальних здібностей організму онкохворого, але й від стану здоров’я лікуючого лікаря.

Аби медики могли продовжувати рятувати життя українців у період пандемії COVID-19, лікарів НІР необхідно забезпечити засобами захисту від коронавирусу та зробити ремонт дванадцяти наявних в НІР апаратів ШВЛ.

На сьогодні лікарям НІР необхідні:

  • Засоби для дезінфекції – 1000 л;
  • Маски PPF2 – 10 000 шт;
  • Захисні окуляри – 1000 шт;
  • Захисні костюми – 500 шт;
  • Нітрилові рукавички – 10 000 пар.
  • Ремонт 12 апаратів ШВЛ Drager Savina — 663 146, 40 грн.

Нам уже вдалося зібрати більше 150 тис грн, що дало можливість зробити передоплату кисневих датчиків, необхідних для поновлення роботи апаратів ШВЛ.

До ініціативи Фонду долучилися й українські зірки бізнесу, шоу-бізнесу, мистецтва та медицини. Вони пропонують придбати їхні витвори мистецтва, зустріч чи бізнес-консультацію, а всі кошти будуть направлені на допомогу українським медикам.

Як можна долучитися до ініціативи активних українців і допомогти лікарям:

  1. Придбати один із витворів мистецтва https://blago.cooklook.ua/, які відомі художники та скульптори пожертвували на боротьбу з Covid-19, кошти будуть направлені на ремонт ШВЛ у НІР.
  2. Придбати онлайн зустріч чи консультацію із зірковим учасником ініціативи https://blago.cooklook.ua/product-category/onlajn/, поєднавши приємне з корисним. Ви отримаєте незабутні враження та відповіді на свої запитання, а кошти будуть направлені на ремонт апаратів ШВЛ.
  3. Для представників бізнесу, шоу-бізнесу, сфери мистецтва. Взяти участь в ініціативі в якості учасника.
  4. Зробити посильний благодійний внесок за посиланням: https://kvitna.org/remont-ivl/

Наш обов’язок – захистити лікарів і забезпечити їх необхідними засобами захисту. Адже вони рятують наші життя!

Добавить комментарий