1

Вже більше п’яти років Благодійний фонд «Квітна» опрацьовує всі напрямки, реалізує проекти та ініціативи для того, щоб жінки України знали про способи запобігання, профілактики та вчасної діагностики раку молочної залози, їм було зручно та комфортно стежити за своїм здоров’ям і ділитися знаннями з близькими. На 2022 рік ми запланували багато соціальних активностей, які вже почали реалізовувати у перший місяць року і запрошуємо кожного долучатися та підтримувати розвиток благодійності в Україні.

З важливих новин почався рік для нашої підопічної. 5 січня 2022 року було прооперовано хвору на рак грудей маму-одиначку Ганну Демідову. Операція пройшла вдало й була оплачена Благодійним фондом “Квітна”. Ганна поступово відновлюється після операції, проходить необхідні процедури та обстеження та дякує всім небайдужим за фінансову допомогу, слова підтримки і віру в її одужання.

Найближчим часом ми очікуємо надходження другої партії важливих реагентів для лабораторії Національного інституту раку. Нагадаємо, Фонду вдалося зробити таке придбання для НІР завдяки співпраці з брендом комфортної жіночої білизни brabrabra, першу частину якого було передано в лабораторію ще в грудні 2021-го.

«Квітна» продовжує свою просвітницьку роботу щодо профілактики, вчасної діагностики, ефективного лікування раку молочної залози та збереження жіночого здоров’я.

У перший місяць року на сайті Фонду вийшли матеріали, здатні буквально врятувати чиєсь життя та зберегти здоров’я. Зокрема, кожна жінка повинна володіти інформацією про лактацію та все, що з нею пов’язане, від А до Я. З однойменним матеріалом можна ознайомитися на сайті.

Крім того, на сайті БФ «Квітна» вийшов матеріал, який ми раніше анонсували – детальний звіт про День народження з благодійною метою. Дізнатися більше можна за посиланням.

У перший місяць 2022 року на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 28 993,32 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • Придбати обладнання в Національний інститут раку – 82 450 грн.
  • Оплатити лікування підопічних на суму 110 380 грн.
  • Створювати та просувати інформаційні матеріали з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 26 517,57 грн.

На 2022 рік ми запланували нові соціальні месседжі та нові форми навчання жінок піклуватися про своє здоров’я. І вже зовсім скоро вона почне свою реалізацію за здоров’я і майбутнє нашої країни!

А вже з лютого 2022 року завдяки сприянню Київської міської державної адміністрації в українській столиці встановлено 20 білбордів, 20 сітілайтів та 30 метролайтів із соціальною рекламою «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі».

Ми щасливі, що разом з Вами допомагаємо жінкам України стати здоровими!

Підтримай фонд у боротьбі за здоров’я жінок.

Добавить комментарий