укр

Сьомий місяць поспіль український народ стоїть на захисті своєї Батьківщини, своїх дітей, свого майбутнього. Наші воїни, щосекунди ризикуючи своїм здоров’ям і життям, проявляють неймовірний героїзм та відвагу.

Благодійний фонд «Квітна» від першого дня війни стоїть зокрема й на «інформаційному фронті» та допомагає українцям зберігати своє здоровʼя навіть у такі страшні часи. У серпні 2022 року на нашому сайті вийшов матеріал з Ганною Галішиною з порадами для наших захисниць, які знаходяться на передовій, як зберегти своє жіноче здоровʼя. Також ця стаття буде дуже корисною для тих жінок, які збираються відправитися «на нуль».

У перші сім днів серпня, коли весь світ відзначає тиждень грудного вигодовування, на сайті БФ «Квітна» вийшов матеріал про важливість цього процесу саме для малюка. Почитати інтервʼю з медиком-консультантом з питань грудного вигодовування, учасником Всеукраїнських конференцій з питань грудного вигодовування “Краплини життя” з міжнародною участю для консультантів з лактації та працівників медичних закладів Наталією Поповою читайте тут.

Під час такої страшної війни вся наша увага та зусилля спрямовуються на фронт. Та є люди, яким доводиться боротися не лише із загарбником, а й з онкологічною хворобою. Наразі фонд допомагає у зборі коштів двом жінкам з діагнозом рак молочної залози. Ми звертаємося до кожного з проханням про допомогу. Навіть 10 гривень можуть стати вирішальними і зборі коштів на лікування.

Допомогти Тетяні Омельченко, чиї сини та чоловік стоять на захисті України, а жінка мріє одужати та зустріти своїх рідних з фронту, можна тут.

Наталія Морозовська сама виховує двох малолітніх дітей і рішуче налаштована подолати рак молочної залози. Та їй потрібна наша з вами підтримка. Допомогти можна тут.

На сайті та у соціальних мережах БФ «Квітна» продовжує зʼявлятися велика кількість життєво важливих матеріалів і статей. Запрошуємо долучитися та знати прості та важливі правила.

Сайт

Facebook

Instagram

Ми дякуємо кожному, хто в такі складні часи не забуває про благодійність і допомагає іншим. Зокрема, наш добрий друг БФ «Монофонд» 11 серпня надіслав 540 грн на рахунок БФ «Квітна» в рамках проекту «Гривня в день».

У серпні від фізичних осіб на рахунок Фонду надійшло 5016 грн.

У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося реалізувати:

  • Придбання медичних засобів та ліків – 17 677,56 грн;
  • Створення та просування інформаційних матеріалів із профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози — 11 635,14 грн.

Також повідомляємо, що діагностичний центр Дніпролаб проводить серію безкоштовних тренінгів із надання першої домедичної допомоги. Кожен бажаючий може прийти та отримати такі важливі навички. Потрібно лише зареєструватися. План заходів на вересень 2022 та посилання на реєстрацію шукайте тут.

Дорогі українці, бережіть себе та будьмо сильними!

 Разом ми переможемо!

 Все буде Україна!

Добавить комментарий